Kit de facut Fascinator acasă


După cum vă spuneam în articolul Magic anterior, mi-am achiziționat un pachet de făcut propriul fascinator acasă.

Unde am găsit acest lucru? 

Ei bine, DeCorina Hats , s-a gândit la toate. De când a început această pandemie, ea nu a stat o secundă pe loc. Si-a pus forțele în practică și a creat un kit de făcut propriul fascinator acasă. Pentru cine nu știe ce înseamnă un fascinator, vă invit să citiți articolul în care am descris acest accesoriu minunat!

Cât costă?

Cum sunt eu nerăbdătoare, nu am așteptat foarte mult și am și comandat acest kit. Costul acestuia este de 200 lei. Corina a pus la dispoziția noastră mai multe modele de fascinatoare, iar alegerea mea a fost aceasta:

 

De ce acesta?

Am ales acest model pentru că nu am această culoare în garderoba pălăriilor mele. Acea voaletă este foarte elegantă și te scoate în evidență în orice loc și îți pune în evidență fața foarte bine.

De unde achiziționez fascinatorul?

Corina este din București, și atelierul ei la fel. Locația în care te aflii tu nu este o piedică. Ea pregătește toate materialele, le apretează, le dă formă, și le trimite cu dragoste către voi.

Eu vă sugerez să aveți curaj, să lăsați teama deoparte și să treceți de la pălăria clasică la un fascinator. Acesta se poartă la evenimente speciale, și este un accesoriu foarte elegant.

Stay safe căci mâine ne putem scoate pălăriile din casă!

P.S. Dacă sunteți din București, Corina organizează Promenada Pălăriilor. Este exact ceea ce avem nevoie, să reunim comunitatea oameniilor care iubesc pălăriile!

Keep in touch!

With love from The Travelling Hat,

Claudia V.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s