La fel ca în Austria, cabana de lux din Bucovina


Acum 3 săptămâni am intrat în acel mood de căutare de cazări prin România. După lungi discuții am setat ca obiectiv pe lista de călătorii și Bucovina. Căutările au fost multiple până să dau de Hotel KABAN.

Pe booking sunt foarte bine evaluați, în momentul de față au nota 9,7, chiar îi felicit pentru asta și merită din plin această notă. UNDE? în Vatra Dornei.

Am fost cazați 2 nopți la ei și pot spune că mi-a plăcut atât de mult încât aș trimite oamenii doar acolo să stea atunci când ajung în Vatra Dornei. Este un hotel de lux, central, și foarte aproape de numeroase puncte turistice. -> le poți vedea aici: https://thetravellinghat.ro/2020/08/19/ce-sa-faci-in-bucovina/

Kaban este un boutique hotel de cinci stele deschis în anul 2018 la Vatra Dornei, pe malul râului Dorna. Oferim paleta completă de servicii hoteliere la cele mai înalte standarde, pentru o vacanță fără griji și fără situații neprevăzute. Hotelul se mândrește cu ambianța sa modernă și cu facilitățile pentru familiile cu copii, precum și cu restaurantul propriu, unde oferim un meniu sezonier, cu preparate tradiționale și internaționale. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru o ședere cât mai plăcută. (https://kaban.ro)

Nu știu sigur, dar cred că este o afacere de familie, tot personalul hotelului este atât de primitor, de cumsecade, te face să te simți răsfățat și mai mult, ca la tine acasă.

În interior totul este nou, aranjat ca la carte. Bunul gust se observă încă de la recepția hotelului. Camerele arată splendid, cu un aer de rustic combinat cu modern, este exact ceea ce face o cameră de hotel ca din simplu să arate de lux.

Cât costă o noapte de cazare? Vezi AICI.

Ce mi-a plăcut foarte mult a fost că au opțiunea de a comanda micul dejun în cameră. La prima vedere te gândești că e un mic dejun ca oricare altul, dar cel de acolo este unul fantastic de bun!

Dacă vă cazați la KABAN obligatoriu să mâncați la restaurantul hotelului. Mâncarea este delicioasă și chiar vă recomand să încercați peștele din meniu, deserturile și tot ce mai e pe acolo. Prețurile sunt foarte bune și mâncarea de nota 10.

Ce mai pot să spun, doar că și mâine m-aș mai întoarce acolo. Un loc extraordinar, cu un nivel foarte plăcut de welcoming și bun gust.

Keep in touch!

With love from The Travelling Hat,

Claudia V.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s