Am ales Nordul Italiei ­čç«­čç╣


Eu mi-am dorit foarte mult sa ajung sa vizitez Lago di Como si Lago di Guarda. Asa ca am g─âsit zbor spre Bergamo cu 5 euro de persoana. Am zis ca acela e un semn sa mergem in Italia si asa a fost.

Ziua 1: Cum am aterizat in Bergamo, am ├«nchiriat o masina de la agen╚Ťia Leasys. A costat 45 euro pentru o zi. Pe l├óng─â ace╚Öti bani, de pe contul bancar s-a mai re╚Ťinut o garan╚Ťie de 600 euro, care la finalul sejurului cu masina, agen╚Ťia ii vireaz─â ├«napoi in acela╚Öi cont bancar. Nu ne-am g├óndit sa ├«nchiriem din prima zi o rulota, asa ca la ora 16 c├ónd am ajuns deja era t├órziu sa mai facem check-in-ul pentru rulota, cel pu╚Ťin pe site-ul celor de la Indie Campers, de unde am ├«nchiriat noi rulota.

Am cinat in Lecce la Griso Panorama Restaurant. Un loc pe care l-am găsit recomandat pe Trip Advisor si îl pot recomanda si eu mai departe.

M├óncarea este foarte buna, iar priveli╚Ötea este de neuitat. Ne-am cazat in Dervio, la Maison Blanche, un loc superb. Doamna care ne-a cazat nu ╚Ötia Engleza, dar a folosit o aplica╚Ťie care sa o ajute sa traduc─â ceea ce voia sa ne transmit─â si a fost foarte bine organizata. Diminea╚Ťa, ne-am trezit cu un view inedit asupra lacului di Como. Micul-dejun a fost inclus in pre╚Ť (pre╚Ť cazare: 115 euro).

Ziua 2: Dupa ce am p─âr─âsit Dervio, am vizitat cascadele din zona (intrarea costa 5 euro de persoana) si am pornit spre Varenna, de unde am luat bacul (care a costat 15,50 euro: masina + 2 persoane) si am cobor├ót in Bellagio. Zona este foarte bine amenajat─â, si foarte frumoasa pentru a o traversa pe bicicleta si pentru a face drume╚Ťii cat si plimbari cu barca. Am predat masina in aeroportul din Bergamo si am plecat spre Indie Campers

In urm─âtorul articol, scriu toate detaliile despre ├«nchirierea rulotei in Dolomi╚Ťi si costurile aferente.

Stay safe, and Be loved!

With LOVE,

Claudia Vaszko

The Travelling Hat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s