Am ales Nordul Italiei 🇮🇹


Eu mi-am dorit foarte mult sa ajung sa vizitez Lago di Como si Lago di Guarda. Asa ca am găsit zbor spre Bergamo cu 5 euro de persoana. Am zis ca acela e un semn sa mergem in Italia si asa a fost.

Ziua 1: Cum am aterizat in Bergamo, am închiriat o masina de la agenția Leasys. A costat 45 euro pentru o zi. Pe lângă acești bani, de pe contul bancar s-a mai reținut o garanție de 600 euro, care la finalul sejurului cu masina, agenția ii virează înapoi in același cont bancar. Nu ne-am gândit sa închiriem din prima zi o rulota, asa ca la ora 16 când am ajuns deja era târziu sa mai facem check-in-ul pentru rulota, cel puțin pe site-ul celor de la Indie Campers, de unde am închiriat noi rulota.

Am cinat in Lecce la Griso Panorama Restaurant. Un loc pe care l-am găsit recomandat pe Trip Advisor si îl pot recomanda si eu mai departe.

Mâncarea este foarte buna, iar priveliștea este de neuitat. Ne-am cazat in Dervio, la Maison Blanche, un loc superb. Doamna care ne-a cazat nu știa Engleza, dar a folosit o aplicație care sa o ajute sa traducă ceea ce voia sa ne transmită si a fost foarte bine organizata. Dimineața, ne-am trezit cu un view inedit asupra lacului di Como. Micul-dejun a fost inclus in preț (preț cazare: 115 euro).

Ziua 2: Dupa ce am părăsit Dervio, am vizitat cascadele din zona (intrarea costa 5 euro de persoana) si am pornit spre Varenna, de unde am luat bacul (care a costat 15,50 euro: masina + 2 persoane) si am coborât in Bellagio. Zona este foarte bine amenajată, si foarte frumoasa pentru a o traversa pe bicicleta si pentru a face drumeții cat si plimbari cu barca. Am predat masina in aeroportul din Bergamo si am plecat spre Indie Campers

In următorul articol, scriu toate detaliile despre închirierea rulotei in Dolomiți si costurile aferente.

Stay safe, and Be loved!

With LOVE,

Claudia Vaszko

The Travelling Hat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s