Despre mine

De fiecare dată când încep să mă prezint spun cum mă cheamă, așa că numele meu este Vaszko Claudia-Diana și sunt din Timișoara. Sunt o fire foarte sociabilă, iar în următoarele rânduri voi scrie 16  lucruri despre mine (chiar dacă pare narcisist).

Să începem:

 1. Am 20 de ani, părul șaten, ochi căprui și sunt cea mai mică din cercurile de prieteni printre care mă aflu.
 2. Sunt studentă la facultatea de Managment în Producție și Transporturi din cadrul Politehnicii Timișoara și pot spune că până acum îmi place această facultate.
 3. Îmi plac pălăriile (evident) și este accesoriul care mă definește în totalitate.
 4. Iubesc să călătoresc, cred că e ceva genetic, moștenit de la tatăl meu.
 5. Mă pasionează artele, când am fost mică am desenat mult, am cântat la chitară (unde am câștigat multe premii), am făcut multe creații plastice.
 6. Sunt fanul sporturilor de când sunt mică. Am început cu gimnastica clasică la bârnă  și aparate, am continuat cu gimnastica ritmică 4 ani, am făcut 2 ani de înot de performanță, am făcut handbal, basket, rugby tag și multe altele.
 7. Îmi place să fac vânzări, de aceea mă ocup în prezent de niște carnețele de vouchere pe care le primesc studenții cu cardul Omnipass.
 8. Organizez evenimente, fiind parte din minunata echipă Check-OUTeam, alături de care merg la toate festivalurile mari din țară precum Neversea, Untold, Electric Castle etc. și nu numai.
 9.  Am o soră geamănă, care seamănă foarte bine cu mine, asta pentru că suntem monozigote. Așa că dacă treceți pe lângă ea și nu vă salută, voi crezând că sunt eu, să știți că nu am încă nicio problemă de memorie.
 10. Am ajuns să fiu apreciată pentru că am făcut foarte mult voluntariat începând cu Salvați Copiii România, Timișoara- prima capitală de tineret din România, cross-uri,  etc. Prin toate acestea eu m-am dezvoltat foarte mult și mă voi mândri mereu cu asta. De altfel, voi sprijini mereu tinerii să facă voluntariat. Acest lucru este mereu schimbarea, cea care vine din partea ta.
 11. La 16 ani am ales să fiu cercetașă. Timp de 2 ani am învățat ce înseamnă să faci lucruri pe care nu credeam că o fată le poate face (de ex: construcții de lemn în pădure- mese, bănci, scaune etc; focul la ceaun pe toate condițiile meteo, drumeții foarte lungi cu rucsac greu în spate, mountain bike etc). A fost o perioadă inedită, și cu siguranță copiii mei vor fi și ei parte din echipa cercetașilor.
 12. De mică, am fost aproape în fiecare vară într-o tabără. Cu siguranță cele mai frumoase tabere au fost cele de la Adeona Camps. Am avut parte de bucuria experienței de a fi monitor la 17 ani, timp de o lună în echipa lor. Nu pot exprima în cuvinte cât de frumos a fost!
 13. Îmi place să urmăresc politica deoarece în clasa a IX-a am fost într-un proiect cu Salvați Copiii în care s-au dezbătut, la București, problemele învățământului românesc, iar cu concluziile trase în urma a 4 zile de cercetări, am mers în Parlament, în echipe fiind împărțiți, și am avut ocazia să vorbim cu diferiți miniștrii. Astfel am reușit să fim vocea multor elevi!
 14.  Nu mi-a fost niciodată frică de muncă și nici acum nu îmi este. Știu că prin muncă poți ajunge sus!
 15. Am fost membră a Ansamblului Timișul din Timișoara timp de 13 ani. Îmi plac dansurile populare, sunt o parte din mine, alături de tradițiile românești.
 16. Îmi place să scriu. Am descoperit acest lucru în generală când scriam compuneri pentru concursuri; când am ajuns la liceu, am avut noroc de o profesoară foarte faină de română care a crezut în mine mereu. Așa am ajuns să câștig multe premii la o grămadă de concursuri de limba română iar acest lucru a dus la publicarea unor creații pe Confluențe Literare, mai precis, aici:

http://confluente.org/corina_lucia_costea_1490031538.html

http://confluente.org/corina_lucia_costea_1431893594.html

http://confluente.org/corina_lucia_costea_1430681551.html

http://confluente.org/corina_lucia_costea_1413139973.html

În concluzie asta sunt eu, o pălărie printre alte pălării, o fată oarecare, o cercetașă și organizatoare de evenimente.

With love from The Travelling Hat,

Claudia V.