BUCURIE ÎN MIȘCARE TIMIȘOARA


Dat fiind faptul ca deja sunt în echipa Check-OUTeam deja de mai bine de 3 ani, a venit momentul să vă povestesc încet, încet despre evenimentele pe care le punem la cale anul acesta.

De astăzi Timișara se află în competiția Bucurie în Mișcare Timișoara! Vă voi lăsa mai jos câteva detalii importante! Dacă vom câștiga și anul acesta, va fi pentru a treia oara când va avea loc acest festival al bucuriei și al mișcării în Timișoara! Să citiți tot!

„Hai în pauza de mișcare!”

32 de orașe intră anul acesta în competiția „Hai în pauza de mișcare”, parte a programului Bucurie în Mișcare, derulat din 2012 de Asociația 11even din Cluj, cu sprijinul Kaufland România. Competiția, care se va desfășura în perioada 5-15 martie 2019, își propune să atragă atenția asupra nevoii de mișcare ca soluție pentru stresul vieții cotidiene și se adresează persoanelor, organizațiilor și entităților preocupate de sport și de un stil de viață sănătos care își doresc să aducă în orașul lor festivalul Bucurie în Mișcare.

Orașele care intră anul acesta în competiție, împărțite pe patru categorii, sunt: Arad, Craiova, Galați, Iași, Timișoara, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Bacău, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Mureș, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Sibiu, Suceava, Alba Iulia, Reșița, Deva, Roman, Slatina, Bistrița, Vaslui, Târgoviște, Orăștie, Fălticeni, Câmpina, Alexandria, Mediaș, Sighetu Marmației, Lugoj, Turda.

Fiecare persoană care a împlinit 16 ani își poate susține orașul în competiție, postând pe Facebook și/sau Instagram o imagine sau un video în care arată cum face mișcare (pașii campaniei sunt publicați pe site-ul http://www.bucurieinmiscare.ro). Fiecare postare valorează 10 puncte, iar orașele care adună cel mai mare punctaj câștigă un festival Bucurie în Mișcare. Cele 12 festivaluri vor avea loc în perioada mai – iunie și presupun, în fiecare oraș, două zile cu zeci de activități în aer liber, demonstrații și concursuri diverse.

Anul acesta, proiectul Bucurie în Mișcare va fi prezent și în mediul rural, unde nu au loc evenimente care să promoveze mișcarea și un stil de viață sănătos. Asociația 11even, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale și Kaufland România, va facilita participarea unui număr de aproximativ 1000 de copii din mediul rural în cele 12 evenimente Bucurie în Mișcare.

53034602_639110599873868_3845713433370558464_o

 

Chiar îmi doresc să câștigăm! Este un proiect de suflet și un proiect prin care se promovează mult mișcarea! Alătură-te și tu provocării!

#bucurieinmiscare #sustintimisoara#pauzademiscare

With love from The Travelling Hat,

Claudia V.