UNTOLD Festival


A trecut o săptămână de când s-a terminat Untold Festival. A fost o nebunie curată!

De ce spun asta? Biletele s-au vândut ca pita caldă, cel puțin pentru ziua în care a fost prezent Armin Van Buren și Robbie Williams.

Așa cum v-am mai povestit în articolul anterior, cel despre Nerversea Festival, m-am ocupat de Info Point. De data aceasta mult mai multă lume. Cea mai folosită întrebare a fost: ,,Unde pot găsi o pelerină de ploaie?” … Explicația este simplă: anul acesta ne-a vizitat ploaia, mai mult decât în anii precedenți. La noi în cort am avut ocazia să experimentăm mai bine ce înseamnă această ploaie, dar astfel am reușit să adăugăm la colecție amintiri haioase.

Voi fi scurtă și voi face o listă despre cum mi-a plăcut mie Untold-ul. Și anume:

  1. Povestea din spatele festivalului:Ediția aniversară din acest a adunat o mulțime de oameni, pentru o celebrare de neuitat, toate personajele cu care fanii festivalului au făcut cunoștință în toți acești ani: Magicianul, Dragonul, Regele Războinic, Preoteasa Înțelepciunii, Bufnițele, Zânele și toate viețuitoarele magice care trăiesc în acest tărâm.Codex of Magic este o carte grandioasă, ascunsă în inima pădurii, care, odată deschisă, te atrage într-un univers sub forma unei biblioteci grandioase. Pentru a putea fi accesat, Codexul are la bază un mecanism de tip ceas. În spatele Codex-ului se află Spiritul, gardianul tuturor cunoștințelor, care trăiește în interiorul cărții și a acestei lumi infinite. Codex of Magic este simbolul unei lumi pline de cunoaștere, înțelepciune, imaginație și totodată sursa energiei și a magiei. în plus, oferă fiecărui festivalier experiențe unice și îi dezvăluie secretul unei vieți împlinite. Acesta nu este sfârșitul, ci începutul ascensiunii spre tărâmul magiei căci, odată accesat, Codexul ne va schimba percepția asupra modului în care percepem lumea.Codex of Magic a marcat cea de-a cincea ediție a festivalului UNTOLD.
  2. Echipa de animatori: ca în fiecare an mă opresc pe marginea drumului și mă minunez de frumoasele costume și coregrafii pe care animatorii le pregătesc cu drag pentru Untolders.
  3. Decorul: Am observat că la fiecare eveniment la care merg, mai ales festival, prima impresie pe care o am este legată de decor. Anul acesta am pus mai mult accent pe ceea ce înseamnă decor la Untold, așa că în zilele dinaintea festivalului am urmărit îndeaproape cum sunt amenajate zonele partenerilor, cum sunt îmbrăcați copacii și cum sunt decorate barurile. Toate și-au avut rădăcinile în scoarța poveștii Untold.
  4. CandyLand-ul: Mi-a plăcut acea zonă. Era locul perfect în care puteai să evadezi printre amintirile copilăriei și să îți aduci aminte de carusel, de napolitane, vată pe băț și nu numai.
  5. Scena NOSTALGIA: Muzică veche + oameni faini = Formula perfectă pentru un party de neuitat.
  6. Main Stage-ul: Locul în care povestea i-a contur și devine nesfârșită. Zeci de mii de oameni ascultă cum bătrânul povestitor anunță mult așteptații artiști, iar zgomote și emoții te cuprind făcându-ți pielea de găină. Un loc în care îți dau lacrimile de fericire și simți cum vibrațiile muzicii te îmbrățișează. Asta am simțit eu la Armin Van Buren, Robbie Williams, Bastille și 3 Are Legend.
  7. Momentul închiderii festivalului: Pot spune că acesta este cel mai fain moment din tot festivalul, când emoțiile te copleșesc, artificiile te surprind și te gândești cu tristețe că a mai trecut încă o ediție de Untold. Pot spune că este unic!

 

Nu pot descrie vibe-ul festivalului, dar vă pot spune că vă puteți înregistra de pe acum pentru a 6-a ediție Untold, și anume pentru anul 2020.  Vă voi lăsa link-ul aici, și abia aștept să văd ce artiști vor mai păși pragul României.

 

With love from The Travelling Hat,

Claudia V.