NEVERSEA Festival


Am revenit după o perioadă foarte aglomerată. După ce s-a terminat sesiunea, m-am grăbit să îmi fac bagajele pentru Neversea! Am mers la Constanța cu o săptămână mai repede deoarece eu împreună cu echipa din care fac parte (Check-OUTeam) facem parte din echipa de organizare a acestui festival.

Și acum întrebarea: Cu ce mă ocup în festival?

Atât la Neversea cât și la Untold, coordonez departamentul de InfoPoint. Acesta este un departament în care trebuie să ai multă răbdare căci lucrezi cu foarte mulți festivalieri care pun o grămadă de întrebări, care și-au pierdut lucrurile personale sau care sunt foarte nemulțumiți. Este o provocare să fii în echipa de InfoPoint deoarece îți testezi limitele calmului, buna dispoziție pe care trebuie să o ai constant, cât și faptul că trebuie să vorbești mult!

 

Toate lucrurile au mers minunat, oamenii cu care am lucrat sunt extraordinari, mai ales coordonatoarea mea (the best one) Augusta, un om de la care ai foarte multe de învățat mereu.

În ceea ce privește festivalul, am numai cuvinte de laudă. De la vibe-ul prezent pe plaja Modern din Constanța, până la mâncarea foarte bună din festival, a fost minunat!

Voi enumera câteva lucruri care mi-au plăcut foarte mult la Neversea:

  1. Design-ul – mi-a plăcut foarte mult cum a arătat festivalul, foarte multe lumini, foarte multe locuri de făcut poze, scenele care au fost de poveste și nu numai;img_5368-1.jpg
  2. Activările din festival – au fost foarte mulți parteneri care au avut foarte multe zone frumos amenajate, cu gust, îți făcea mai mare plăcere să mergi să îi descoperi; 

  3. Scena Nostalgia – această scenă a fost amenajată de către cei de la CocaCola. O scenă la care a fost plin în toate cele 4 seri de festival. Muzica veche a îmbrățișat publicul și l-a introdus într-o atmosferă în care distracția domina!
  4.  Mâncarea – anul acesta au fost mult mai mulți vendori cu food truck-uri de mâncare. Puteai să alegi să mânânci orice: de la carne de rață sau vită, la salate, paste sau chiar orice poftă dulce.
  5. Show-ul cu drone de la Peroni – înainte să înceapă show-ul lui Jessie J, cei de la Peroni au gândit un show în aer numai cu drone. Mi s-a părut ceva diferit, ceva ce nu am mai văzut la un festival, ceva bine gândit pentru o promovare de milioane.
  6. Plaja – locul în care soarele te întâmpină cu căldură, unde distracția e în toi și se petrece în fiecare an cel mai tare festival!B49BEA93-D413-46B9-81EF-FAB9CE01FBAC.JPG
  7. Răsăritul – Momentul cel mai fain de la NEVERSEA! E fain să fii la Main Stage sau la oricare dintre scene și să vezi cum apare răsăritul!
  8.  

    Main Stage-ul – scena principală, și după părerea mea cea mai de efect!
     

Focurile de artificii – atât ziua cât și noaptea.

 

 

 

Pot spune despre Neversea Festival că anul acesta a arătat diferit, mai frumos și mai convingător să te facă să îți dorești să mai revii și la anul!

4FEB3EFC-AB47-46CF-A2C6-B0FB3C904267.JPG

 

With love from The Travelling Hat,

Claudia V.

 

 

One Comment

Comments are closed.