Un început magic


Nu știu dacă ați auzit de Andy Szekely și de echipa sa dar vă pot spune pe scurt:

Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker. 

El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada. (sursa: https://www.andyszekely.ro)

Ce îmi place mie la Andy?

Ei bine, eu îl urmăresc pe Andy pentru că mi-a fost recomandat de oameni care au fost la el în Bootcamp, o tabără care este pe WishList-ul meu categoric. Îmi place că este genul de speaker care spune lucrurilor pe față și de mai bine de 20 de ani, inspiră oameni de toate vârstele. This is amazing!

Anul acesta, mai exact în luna martie, Andy împreună cu echipa sa au lansat programul MAGIC (Mentors, Authors, Guides Inner Circle). Surpriza a fost că m-am identificat cu acest proiect și acum sunt unul dintre cursanții acestuia.

Într-o după-amiază, mă sună un număr necunoscut, și ce să vezi, un glas blând începe să-mi vorbească, se prezintă, și aud numele ZOIA ZĂRNESCU. Un nume frumos, nemaiauzit și cu multă inspirație. Zoia este expert în programe de comunicare şi trainer specializat în conducerea grupurilor de învăţare experienţială. După o oră de povești productive, am zis că răspunsul meu este clar ,,DA” pentru a participa în acest program.

Toate bune și frumoase, că în aceată săptămână, mai exact luni, am avut prima întâlnire de grup: mentori, speakeri, cursanți, Andy Szekely și multe zâmbete și inspirație sunt cuvintele care definesc ziua cel mai bine. M-am prezentat și am fost provocată să spun despre misiunea mea în acest program.

Îmi voi scrie și aici misiunea ca și dovadă că o voi îndeplini pe parcursul celor 7 luni de curs, și anume: Eu imi doresc sa creeaz pe parcursul acestui program o comunitate de oameni care iubesc pălăriile sau care își doresc să devină iubitori de pălării. Voi încerca prin intermediul blogului meu: https://thetravellinghat.ro si prin facebook(The Travelling Hat), instagram (https://www.instagram.com/thetravellinghat.ro/), poate și un canal de youtube, de ce nu? să îmi exprim pasiunea despre pălării și ce înseamnă să porți o pălărie.👒

8b93b6eb-b8f2-4115-948d-b768cf9c64d6Acum sunt în București, am zâmbit mereu, am cunoscut oameni noi cu foarte multă inițiativă, și pentru prima oară, nu am avut o pălărie la mine atunci când m-am prezentat. Data viitoare cu siguranță voi avea o pălărie la mine și va fi simbolul meu de identificare vizuală.

Dar ce să vezi? A doua zi am mers și am achiziționat o pălărie. De unde? Cât a costat? Cum arată?

Vă voi scrie în articolul următor!

Keep in touch!

With love from The Travelling Hat,

Claudia Vaszko.

 

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s